Activities/AL DATA TIL FOLKET, SUPERFLEX præsenterer nyt vægmaleri i Holbæk

2014

29 Aug - 29 Nov Group Exhibition

AL DATA TIL FOLKET, SUPERFLEX præsenterer nyt vægmaleri i Holbæk
Photo: Superflex

Holbæk ART: Nyt udendørs kunstmuseum ser dagens lys i Holbæk

Fernisering Fredag 29 August kl. 13 i gården til Holbæk Museum, Klosterstræde 18.

SUPERFLEX deltager med et nyt værk med titlen: AL DATA TIL FOLKET


Fra Holbæk Art pressemeddelelse:


"Til sommer, fra den 24. til den 30. august, vil 19 kunstnere og kunstnergrupper forvandle Holbæks bymidte til et nyt, permanent, udendørs kunstmuseum med gratis adgang for alle året rundt.

Værkerne, som for de flestes vedkommende bliver malet direkte på murene i bymidten, nogle ned til en størrelse på blot 1x1 meter, vil givebeskueren fornemmelsen af at gå i en levende kunstudstilling midt i byens rum.

Det er lokale borgere, som alle er medlemmer af Holbæk Østre Rotary Klub, der har taget initiativet til Holbæk ART, som foreløbig støttes af Holbæk Kommune, Holbæk Erhvervsforum, Kunsthøjskolen i Holbæk, Holbæk Handelstandsforening og Flügger Farver.


Den internationalt anerkendte kunstner John Kørner er kurator for Holbæk ART’s første etape og de værker, som bliver skabt denne sommer af bl.a. Alexander Tovborg, HuskMitNavn, Cathrine Raben Davidsen, Kaspar Bonnén, Malene Landgreen, Kirstine Roepstorff, Torben Ribe, Ferdinand Ahm Krag, Hesselholdt & Mejlvang, Marie Søndergård Lolk, Erik Hagens, Per Mølgaard, Krista Rosenkilde, Anna Fro Vodder og Jakob Boeskov.

Planen er, at der med en ny kurator bliver malet på facader og gavle i Holbæk hvert andet år de næste ti år, så det udendørs kunstmuseum vil vokse i omfang og med tiden også kommer til at omfatte skulpturer og installationer på byens åbne pladser."
Tagged: mural

Related tools

 
We use cookies.
That's ok!
What? Why?