Activities/Talk at Copenhagen Contemporary: Art and public space

2018

09 Oct - 09 Oct Event

Talk at Copenhagen Contemporary: Art and public space

Copenhagen Contemporary are hosting a talk between Bjørnstjerne Reuter Christiansen (SUPERFLEX), Kristine Samson (PhD Performance Design) and Camilla van Deurs (partner at Gehl Architects) to talk about how aesthetic practices can create urban social spaces. SUPERFLEX's current installation One Two Three Swing! at Copenhagen Contemporary will be the starting point of conversation. The talk is moderated by senior curator at Copenhagen Contemporary Jannie Haagemann. 

Please note that the talk will be held in Danish. 


Copenhagen Contemporary writes about the talk: 
"Hvordan kan byrummet forstås som en arena for kunsten, og kan kunsten bidrage med konkret kulturel og social nytteværdi i løsningen af by- og samfundsmæssige problemstillinger? Hvilket potentiale har den performative og deltagerbaserede kunst - og ikke mindst leg - i denne sammenhæng? D. 9. oktober kl. 18 tager vi fat på disse spørgsmål, imens der gives plads til åben dialog mellem panellisterne". 


Read more (in Danish) about the talk: http://cphco.org/event/cc-art-talk-kunst-og-byrum-superflex/

Related tools

 
We use cookies.
That's ok!
What? Why?